top of page

INGEZONDEN BRIEVEN

Sinds kort hebben we een nieuwe rubriek. Wij vinden de verbinding met onze inwoners belangrijk en nodigen je uit een brief of opiniestuk te sturen naar Gemeente Belangen Borger Odoorn. Hieronder lees je hoe het werkt.

De meningenpagina is het platform voor opinie en debat. Inwoners zijn uitgenodigd een bijdrage te leveren aan de discussie over de actualiteit of om nieuwe onderwerpen op de agenda te zetten.

Hoe kan je reageren?

1. In de vorm van een lezersbrief, die reageert op de actualiteit of een publicatie. Ingezonden brieven zijn bij voorkeur maximaal 750 woorden.

2. In de vorm van een opiniestuk, waarin je jouw mening geeft over een actueel thema, of een eigen onderwerp op de agenda zet. Opiniestukken zijn in de regel niet langer dan 750 woorden.

Waarnaartoe?

Brieven of opiniestukken kun je per mail sturen naar gemeentebelangen.secretariaat@gmail.com

Wat moet ik vermelden?

Voor alle vormen van reacties geldt dat wij graag je volledige naam en woonplaats ontvangen. Beide worden vermeld bij publicatie. Andere persoonsgegevens worden nooit zonder toestemming gepubliceerd of gedeeld. 

Wanneer sta je erin?

Plaatsing kan helaas niet worden gegarandeerd. De redactie selecteert de brieven die online geplaatst worden. 

Over de reden voor het wel of niet plaatsen wordt niet gecorrespondeerd. Wil je weten of je brief gepubliceerd wordt, dan kun je dat zelf in de gaten houden op onze website.

bottom of page